in

Kujtesë/ Dy foto të ralla, në kujtim të brezave të parë të edukatoreve gjirokastrite

Dy foto te ralla, ne kujtim te brezave te pare te edukatoreve gjirokastrite te perkushtuara.

Ne keto dy foto:

Edukatore te kopeshti nr. 2 afer ish poliklinikes.

Ne njeren foto ka qene drejtoreshe Andoneta Konomi dhe ne tjetren Leonora Gushi.

Nder dhe respekt per brezin e edukatoreve te perkushtuara te ketij kopeshti.

What do you think?

Written by Admini

Kujtesë/ Historia e një rruge që u ndërtua për 100 ditë

Njihuni me librin”Dokumenti i Kishës së fshatit Zhej,1918-1967″përkthyer nga greqishtja nga Sotir Ballo