in

Kujtesë/ Drejtues,nëndrejtues dhe mësues në vite të shkollës 9-vjeçare “A.Z.Çajupi” Gjirokastër (Emrat)

Kujtese/Drejtues , nendrejtues dhe mësues në vite të shkollës 9-vjeçare “A.Z.Çajupi” Gjirokastër (Emrat)

Muzafer Asllani drejtori i parë,Anastas Bilushi,Tolo Fidhi,Koço Sevo,Kristo Nrico,Muzafer Çuberi,Tonina Hido,Leonidha Xuhano, Pranvera Karagjozi, Munir Baxha,Afërdita Shehu, Frederik Mëhilli,Orest Lulo ,Thoma Voda, Panajota Nasi, Fatbardha Kasi,Mirela Topulli(Sino)

Msues Androniqi Naka,Sofi Voda,Vasilika Ksera,Ana Njocko,VasfieHarxhi,Munir Dalipi ,Antigoni Dede,Lizeta Galanxhi,Dashamira Garo,Lumturi Kroi,Afërdita Balili,Krisanthi Biçuni,Merjeme Çumani,Luan Goxhita,Eleni Mosko,Rakip Topulli,Flamur Goxhita,Musine Çipi,Afërdita Dukoli,Rodhavji Qendro,Hedo Hashorva,Vangjeli Profka,Izmini Papazisi,Marie Vardhami,Vasilika Muço,Vasilika Koçollari, Vaide Muço,Angjelina Nasto,Serie Sino,Tana Jani,Teuta Gonxhe,Thoma Kekezi,Donika Petro,Neta Rapi,Sabrie Breçani, Paro Nikollari,Donika Kote,Liri Kllapi,Vjollca Gogo,Dolora Dhiakoni,Shqipe Zisi,Hasie Danaj,Shano Alikaj,Nemika Sinani,Evanthi Bozgo,Bukuroshe Rusto,Figali Bilushi,Drita Tushe,Krisanthi Gjenerali,Saide Qofte,Pandeli Çaveja,Naze Guma,Flora Mita,Qamo Koko,Hajrina Çene,Blerta Jupi,Jorgo Zaro,KristinaBulo,Bukurie Kutra,Latif Çoçoli,Adelina Kadare,Donika Çarçani,Violeta Goga,Zenepe Koçibelli,Natasha Nano,Natasha Skëndi,Alqi Jani,Koço Mosko,Eleni Mosko,Farie Zere,Violeta Çaro,Ollga Zeko,Violeta Iliopulli,Jano Lena,Lefteri Ajazi,Suzana Zisi,Kaliopi Bici.

 

Qirjako Hila,Edi Karalli,Tefta Seferi,Stefan Qurku, Hektor Vehbi,Elisabeta Nasto,Donika Kërpaçi,Julia Hila ,Natasha Konomi,Pando Ksera,Eleni Kamulla (Goga),Zhulieta Zhapa,Vera Sako,Dervish Bejleri,Vasilika Dede,Katerina Dino,Klara Çani,MarjanaZhulati,Viktor Terpo,Lavdërim Çoçoli,Sami Mullai,Lume Shtino,Kiço Leka,Zhuljeta Arseni,Elmaz Zani,Elmaz Shkurta,Irini Kokalari, Nazmi Gorica,Zanko Gjokutaj,Merita Dilo,Merika(Tanja)Lloçko,Marjana Paçeli,Thoma Zhonga,Ferhat Karagjozi,Luan Sinani,Muzafer Karagjozi, Elsa Kaçi,Ahmet Çumaku,Merita Kurti ,Hatixhe Kadare,Lefter Dilo,Taxhudin Sako,Dervish Bejleri,Nasho Ksera,Vasilika Ksera,Gjeraqina Lluka,Froso Hitaj ,Tase Kano ,Sotiraq Liti,Panajot Bleco,Lule Mandili,Roland Çomo,Jorgo Kokalani,Stefan Papamihali,Ksenofon Kostaqi,Gaqo Shuli,Armando Boce,Lola Noçka,Dhurata Kurti,Çerçiz Vehipi,Sadik Haskaj,Vera Dogani,Elsa Lengo,Parashqevi Zogo Xuhano,Shaniko Bici,Eli Rafti,Zogë Arseni,Sose Alikaj,Hysnie Kuçuku,Kristofor Papingji,Thëllëzë Halili,Edlira Sufati,Etleva Muço,Kozeta Nika,Mirela Kaçi,Anila Xuhano…..

Kolektivi i mësuesve në vitin shkollor 2010 -2011

 

Drejtor Orest Lulo, n/d Matilda Çerepi gjuhë shqipe,n/d cu Mirela Sino,
Mësues Frederika Boga,Garufo Lici,Elidjana Mullaj,Tase Kano,Merita Dilo,Lule Mandili,Sotiraq Liti,Etleva Muço,Fatime Lani,Sakela Ndrico,Zamira Dono,Mirela Tola,Manjola Sinani,Arben Shabani,Fatbardha Isaraj,Majlinda Shametaj,Irena Haskaj,Ksenofon Andrea, Ilir Kaso,Luljeta Gjoni,Suzanë Kano,Hezmeralda Xuhano, Marjeta Ziflaj,Elsa Gogo,Elsa Lango,Erjon Kore,Floreta Ligu,Natasha Kuruni,Nikolla Strati,,Arben Çoni,Alketa Sinanaj,Svetllanta Ismailati Lida Çako (pastruese),Donika Selimi (pastruese )

What do you think?

-1 Points
Upvote Downvote

Written by admin

Një foto një kujtim/ Ura e Subelës dhe shpella ku pleqtë ia merrnin këngës dhe plakat thoshnin “Erdhën agallarët!”

Nje foto nje kujtim/”Me vleresimin dhe nderimin me te thelle per mesuesit e mi!”