in

Kujdes, Mendjen ne Kokë se Ka dhe Hendek!

Kjo eshte nje keshille per te gjithe perdoruesit e mjeteve po vecanerisht per ata qe ecin me shpejtesi marramendese, se eshte fakt. Keta perdorues nuk i shpetojne dot syrit vigjilent te radareve dhe bien ne gracke.

Kjo ka ndodhur edhe ne segmentin Sauk-Teg ku praktikohet  kontroll me radar per te parandaluar shpejtesine e mjeteve tej normave te lejuara.

Gajte oreve te nates, jane pezulluar 9 leje drejtimi per shpejtesi nga 140km/h deri ne 173 km/ore, sipas nje njoftimi te policise rrugore.

Kontrollet ne kete segment dhe te tjerat do te vazhdojne per ndalimin e levizjes se mjeteve me shpejtesi, ne disa raste me perplasje , aksidente dhe me humbje te jetes se perdoruesve.

Ka nje fjale populli per ata qe “ nuk e duan koken” po ç`faj kane te tjeret qe ecin ne rruge e jane ne punen e tyre dhe t`i per fodullekun tend, per marrezine tende, i merr jeten.

Per te gjithe perdoruesit e mjeteve eshte bere e qarte me thirrje e kontrolle 24 ore se asnje perdorues qe shkel rregullat e qarkullimit nuk do mbetet pa u ndershkuar.

Kjo eshte rruga me efektive, me e mire dhe e drejte, ligjore qe ne rruget e “perbashketa’ ,rruget e te gjitheve, cdo perdorues te eci me mend ne koke dhe i qete.

Pra Ti perdorues mjeti, kujdes ne rruge , me mend ne koke se ka dhe hendek!

What do you think?

Written by Admini

Kujtim Gjonaj Nderohet me Titullin “ Nderi i Qarkut” Gjirokastër

Në Gjirokastër Dhe Periferi të Saj ka Restorante, Po Bujtina?!