in

Kujtim Gjonaj Nderohet me Titullin “ Nderi i Qarkut” Gjirokastër

Kujtim Gjonaj eshte nderuar me titullin “ Nderi i Qarkut” Gjirokaster.

Ceremonia e dhenies se ketij titulli eshte zhvilluar ne auditorin e Universitetit “Eqerem Çabej”.

Kujtim Gjonaj eshte skenarist dhe regjizor, me kontribute sidomos ne filmin dokumentar shqiptar, vleresuar edhe me çmime.

Ne punen e tij krijuese perfshihen gati mbi 150 filma dokumentarë, artistikë por edhe vizatimorë.

What do you think?

Written by Admini

Sekretin e Gatimit të Kulaçit të Pjekur Në Saç të Krahinës së Zagorisë e Mësoni nga Kozeta Pali

Kujdes, Mendjen ne Kokë se Ka dhe Hendek!