in

Ku i Mbani Lulet dhe si Kujdeseni per to?!

Ne vendin tone lulet i duan shume, ne jug dhe ne veri.

Edhe ne Gjirokaster dhe fshatrat rreth saj i duan dhe kujdesen.
Me to zbukurohen avlite, anet e tyre, dritaret e shtepive e disa mbahen edhe ne mjedise brenda shtepive.

Lulet e vjetra dhe te reja mbillen ne poce, kuti druri, ne vazo te madhesive te ndryshme.

Lulet e vjetra gjejne me “rehat” dhe ajrosje ne dritare e ballkone. Ju ku i mbani me shume?

Ja nje oborr me shume lule.

Kjo foto eshte shkrepur ne nje oborr te nje shtepie fshati. Nuk eshte ne qytet, ndersa vazua me lule ne nje avli te nje shtepie ne Gjirokaster.

Te dyja fotot jane te bukura.

Ja disa lule :

-Manxurane
– Karafila,
– Trendafila
– Vasiliko
– Barbaroz,
– Mullage
– Koftonec
– Lulebore

Te tjera nuk na kujtohen. Thoni te tjera dhe tregoni cilat pelqeni e kujdeseni ne mjediset tuaja!

Dergoni dhe foto.

Me te bukurat do t`i percjellim ne faqen tone.

Tregoni dhe si kujdeseni per to qe te mesojne dhe te tjeret pervojen tuaj me lulet!

What do you think?

Written by Admini

Kur Hante Qeni Petulla – Si e Komentoni kete Shprehje dhe te tjerat ne Artikull!

AFCR/ Veprimtari me Organizatat Rome dhe Egjyptiane