in

Kjo foto, djemtë e qytetit të Gjirokastrës që i dhanë emër dhe krenari Luftëtarit

Kjo foto, qe futbollist i i njohur i Luftaterit  Artur Angoni e ka titulluar” Brezi qe futi ekipin nder me te miret” jane djemte e qytetit te Gjirokastres qe i dhane emer dhe krenari Luftetarit.

Ata te gjithe bashke luajten dhe u pergatiten ne fushat e tyre, ne fushen e vjeter dhe ate te stadiumit te ri dhe, kur lane stolat e rezerves, shkelqyen ne kategorine e pare.

This image has an empty alt attribute; its file name is 921497_121886388011820_253489343_o-1024x702.jpg

Ata ishin fidanishtja dhe u bene mbeshtetja kryesore, shtylla e ekipit te pare.

Gjirokastra per vite me radhe u duartrokit dhe u pelqye jo vetem ne fushen e saj por dhe ne” fushat e botes:.

Kjo tradite ka qene disa vjecare dhe per disa vite u percoll dhe pas viteve 90 qe kane qene te veshtira me vendosjen e mekanizmit te ri te furnizimit te ekipit, me “blerje e shitje” duke anashkaluar pergatitjen e femijeve dhe te rinjve per te ardhmen e futbollit gjirokastrit.

Tani me krijimin e Akademise se futbollit Luftetarit do punohet per te permiresuar situaten ne futboll.

Po cfare duhet bere?

A duhen hedhur syte tek kjo foto e larget ne kohe qe vec nostalgjise te ngjall dhe deshiren e vullnetin e mire per te mbeshtetur femijet dhe te rinjte e sotem qe e duan futbollin per nje te ardhme te sigurte te Luftetarit?

Si thoni?

What do you think?

Written by admin

Sot urojmë për Ditëlindjen gjirokastritin e Varoshit Kliton Kufo

Kujtojmë Azis Angonin, piktorin gjirokastrit që me punët e tij të bukura zbukuronte Pazarin dhe Gjirokastrën