in

Fruti i ralle, i pa kultivuar me pare ne Gjirokaster, ne kopshtin e doktor Teli Gushit!

Doktori njohur kirurg Teli Gushi tani eshte ne pension dhe banon ne shtepine e tij private ne lagjen Varrosh te qytetit te Gjirokastres.

Si mjek eshte dhe ka mbetur nga specialistet me te mire te jugut ne fushen e kirurgjise, i pergjegjshem dhe i perkushtuar, i vleresuar vecanerisht per ndihmen e pakursyer qe dha pas ngjarjeve te 97 ne ndihme te shendetit te njerezve , pune te cilen e ka kryer ne kushtet e krizes se thelle qe kaloi jugu nga trazirat qe ndodhen.

Ne nje shkrim tjeter do qendrojme gjate ne profilin e tij si mjek specialist dhe pasionet  ne fushen e muzikes si pjese e aktivitetit te pandare, por sot , ndersa shfletonim faqen ne fb te bashkeshortes se tij, Vasilikes, na mbeten syte ne dy fotot qe ajo ka percjelle.

Teli dhe Vasilika jane dashamires te natyres,pemeve e luleve, po nuk e dinim qe ne kopshtin e tyre ku lulezojne disa varietete pemesh te vjetra e te reja, kishin filluar nga vjelja e kivit, nje frut i njohur por pak i mbjelle ne kopshte private, pelqyer per  vlerat ushqyese dhe kurative.

J a shikoni fotot:kivi si ato qe shiten ne +treg e qe vine nga jashte vendit.

 

TE LUMTE O DOKTOR, TE LUMTE DORA DHE TI VASILIKA PER KOPSHTIN  DHE AVLINE ME PEME E LULE, EDHE ME KIVI!

SHENDET E GEZIME JU UROJME!

What do you think?

Written by admin

Akademia e Futbollit-Lefter Millo-Ja golashenuesit me te mire!

Ditë historike! SHBA fillon shpërndarjen e vaksinës kundër kovidit, Ja kush ishte e para…