in

Keni ju maçe të tillë, kaq të bukur dhe kaq krenare?

Kete maçe e njohin te gjithe ne lagjen Palorto. Eshte nga maçet me te bukura te lagjes dhe qytetit te Gjirokastres. Thone se eshte dhe me e bukur nga nje maçe me origjine nga Gjirokastra po me banim ne Tirane.

NE DUKJE E BUKUR DHE KRENARE.

Eshte maçe pastertore,e urte dhe e bukur per fotografi, nuk eshte zaberhane.

Nga burime te sigurta mesojme se ushqehet edhe me “konserva mishi” dhe eshte e edukuar mire.

Nuk eshte nga ato maçe qe s`lene kusi pa trazuar.

Mishin dhe kockat i kerkon po kur i japin. Nuk lufton per t`i gjetur ne koshtin, avllite apo kuzhinat e botes.

Si thoni keni ju maçe te tille, kaq te bukur dhe kaq krenare?

What do you think?

Written by Admini

Kujtese/Cilet shofere e kane perdorur kete autobuz ne qytetin e Gjirokastres?

Si e kujoni Rruga e Mishit në Qafën e Pazarit?