in

Ju Mund të Bëheni Pjesë e Mbështetjes së Familjes Patriotike Topulli duke Kontribuar në Ringritjen e Shtëpisë Monument Kulture

Të gjithë kanë mësuar me dëshpërim këto ditë sesi u përfshi nga flakët e zjarrit banesa e Fatos Topullit.

Në ndihmë të tyre Bashkia e Gjirokastrës ka nisur inisiativën për mbledhje të kontributeve financiare të atyre që dëshirojnë të bëhen pjesë e ringritjes së banesës monument kulture.

Ju ftojmë të kontribuoni me aq sa mundeni në llogarinë e mëposhtme duke u bërë pjesë e ndihmës.

Shpërndajeni këtë mesazh te miqtë tuaj.

Postimi i Plotë i Bashkisë:

Bashkia Gjirokastër për t’iu gjendur pranë familjeve Dritan dhe Fatos Topulli, banesa e të cilëve, u dogj dy ditë më parë, fton të gjithë të interesuarit;
institucionet publike, bizneset dhe individët që dëshirojnë të kontribojnë për ringritjen e kësaj banese, monument kulture, që kontributet e tyre t’i derdhin në numrin e llogarisë
Le t’iu gjendemi pranë bashkëqytetarëve tanë!?
AL86202610010000000040538560 Raiffeisen Bank


What do you think?

Written by admin

Në Portën e Papadhopullit / 162 Vjet Dy Zogj Qejfmbetur Krahë Hapur në Fluturim…

“Darkat Shqiptare” në Quinc afër Bostonit me Gatime Tipike të Gjirokastrës dhe Libohovës nga Kuzhinieri i Famshëm Gjirokastrit Arben Berberi dhe Nëna e tij Liri Berberi Bylibashi