in

Jorgjia Liço Sot Feston Ditëlindjen

 

Jorgjia Liço sot feston Ditelindjen dhe  gjirokastraonline i uron jete te gjate e te lumtur!

Jorgjia Liço eshte gruaja dhe drejtuesja e mire e qytetit te Gjirokastres qe tani banon ne Tirane po qe jeten me te madhe e kaloi ne lagjen e saj nen kala “Pazari i Vjeter”

Ja me pak fjale si njihet Jorgjia:

Me arsim te larte specialitet finance, nisi punen llogaritare e thjeshte e me pas me dituri dhe eksperience te vleresuar drejtoi llogarite ne ndermarrje te medha ekonomike  dhe per shume vite Drejtore e Sigurimeve Shoqerore te rajonit te Jugut.

Vitet e fundit edhe me detyre te rendesishme ne sigurimet shoqerore te kryeqytetit, ndersa tani ne pension.

Me miresjellje te admirueshme, karakteristike e natyrese se saj, e edukuar dhe formesuar ne familjen qytetare Godella,(kontribuese ne jeten ekonomike e kulturore te Gjirokastres ) Jorgjia eshte vleresuar ne rolin e nenes, gruas dhe drejtueses se afte profesionalisht;me  pjesemarrje dhe kontribute ne jeten aktive te qytetit, ne forumet e larta ekonomike, e zgjedhur me pare dhe ne forumet e organizatave shoqerore ashtu dhe anetare e Keshillit Bashkiak etj.

Keto rreshta jane pak per nje grua dhe drejtuese te fisme si Jorgjia qe punoi nje jete per forcimin e ekonomise se qytetit te saj dhe qe dha shembullin model pozitiv, e suksesshme ne punet e shtetit dhe veprimtarine shoqerore.

Jorgjia Liço, Gëzuar Ditelindjen! Edhe 100 vite të lumtura!

What do you think?

Written by Admini

Morem 1000 Lek te Vjetra – Studentet Ekselente te Zhgenjyer te Zone e Lire!

Sot ka Ditëlindjen edhe Dr. Murat Kaçi