in

Ja nje foto artistike e Dr. te njohur Hodo Çelo per fshatin e tij

Kjo foto eshte percjelle ne fb nga Dr.i njohur Hodo CELO me shenimin “Lazërati im”.

Sa e pame u emocionuam dhe e hodhem dhe ne faqen tone mbasi mendojme qe fshati i doktorit na shfaqet ne nje pamje te re dhe fantastike, fotografuar me mjeshteri artistike.

Do deshironim te mesonim me shume per kete pamje kaq terheqese dhe, nese doktori do vizitoje faqen tone,i lutemi qe  te na plotesoje kete kerkese.

Nisur nga kjo foto, me kete rast, ju ftojme te na dergoni foto, edhe te botuara, per te percaktuar foton e vitit, pra foton me te mire qe do marri vleresim vetem nga ju, nga miqte e lexuesit e faqes.

FITUESI I FOTOS ME TE MIRE DO SHPALLET NE FUND TE MUAJIT JANAR 2021 MBI BAZEN E NUMRIT ME TE LARTE TE PELQIMEVE!

 

What do you think?

Written by admin

Nga 1 janari, ja e verteta pse gjirokastriti i vjeter nuk ka dale nga shtepia

Miremengjes me dy poezi te poetes Katjusha Pogaçi