in

Homazh për regjisorin dhe skenaristin e veçantë Kujtim Gjonaj

Albert  Zholi:

Një mbrëmje e rrallë homazh për regjisorin dhe skenaristin e veçantë Kujtim Gjonaj në Muzeun Kombëtar organizuar nga familja. Ky skenarist- regjisor specifik ka realizuar 150 filma dokumentarë. Kur shkrova Monografinë e tij, dhe e njoha nga afër pashë me vërtetësi përmasat reale të një intelektuali dhe patrioti të veçantë. I përjetshëm kujtimi ti tij. Një portret të jetës së Kujtim Gjonaj mund ta lexoni në gaztën Telegraf dita e shtunë. Lavdi!

What do you think?

Written by admin

Ne kete 7 Mars te paharruar ne kujtimet tona: Dhimiter Kokaveshi, Vasil Ristani dhe Mustafa Hysi

Kujtojmë dhe nderojmë mësuesin Ferhat Karagjozi (Këri), mësuesin e 37 brezave