in

Hë mo gjejeni, në cilin mal është mbledhur kjo tufë dyll e verdhë me çaj?

Na shkruan gjirokastriti i pare:

“Me doli syri kur pashe kete tufe me çaj te verdhe dyll, te pjekur ne drite te diellit e menjehere me shkoi mendja ne femijerine time kur i qepesha faqes se Malit te Gjere dhe mblidhja çaj per koken e çajit, me lule e ere qe mbushte shtepine e lagjen.

Tani vras mendjen çaji qe keni ne foto, te jete i Malit te Gjere?

Edhe mund te jete edhe mund te mos jete se çaj te tille u bera kaq dhe nuk me ka zene syri. Dyshoj se nuk eshte i Malit tone, po ku te jete mbledhur, ne lartesite e cilit mal?

Mos eshte i Ajzerbaxhanit ku del ne ekran nje grua e talentuar qe gatuan dhoi dhoi gjedhe e pi çajra bashke me burrin e saj nga lulet e gjethet e pemeve?

 

He si thoni vrisni pak mendjen dhe gjejeni, clirohem dhe une nga kersheria dhe ” ethet” qe me kane zene, sa te mesoj se ne cilin mal eshte mbledhur?!

 

What do you think?

Written by admin

Ç’të haç?! Manaferra me kos, receta ideale pa lek! Po ju ç’hëngrët? Po ata ç’hëngrën?

Kultivohet sot pjepri i famshem i fshatit Goranxi ne krahinen e Dropullit?