in

Ç’të haç?! Manaferra me kos, receta ideale pa lek! Po ju ç’hëngrët? Po ata ç’hëngrën?

Ja nje xhirro ne natyre dhe gjetem rastesisht nje tufe me menaferra…

Mjafton qe jane te pjekura dhe te embla dhe me njecik kos e mjalte te shkon mbasditja per qef, larg mishit e dhjamit.

Jo po ikni blejini ne supermarket mi cmim sa frengu pulen :p

E c’te haje i ziu njeri cdo dite! Per sot e gjetem receten ideale pa vene ne peshe… 🙂

Po ju c’hengret?

Po ata c’hengren?


What do you think?

Written by admin

Ruhi Jaupi i Kendit te Lojnave ne Bashte te Teqese qe nuk mi kerkoi kurre fanellat e sportit

Hë mo gjejeni, në cilin mal është mbledhur kjo tufë dyll e verdhë me çaj?