in

Gjirokastra sot, Pranverë në karantinë, ja si duket…

Kur je larg e nuk te jepet mundesia te shetisesh ne rruget e qytetit tend merr kenaqesi dhe kujtime edhe nga fotografite.

Keto qe po percjellim ne faqe tregojne pamje nga natyra e qytetit te Gjirokastres sot, nje dite pranvere ne rruget, bregoret dhe kopshtet e shtepive te vjetra.

I ka fotografuar Ferdinand Makri tashme per te gjithe i njohur per pasionin ndaj natyres, luleve dhe fotografive artistike.

Te gjithe do ta deshironin sot e ne vazhdim nje shetitje ne diell, ne ajer te paster, mes botes se pafund te luleve te pranveres, te pemeve te lulezuara por ja qe ndodhemi ne kushte te tjera, jemi afer dhe larg pranveres se vertete qe kete vit nuk po e shijojme si cdo vit te shkuar,megjithate lulezimin e saj e shohim edhe ne keto pamje te “feksura” nga drita e diellit dhe ngjyrat e bukura te pranveres ne Gjirokaster, tani ne karantine.

What do you think?

Written by Admini

Klikoni dhe Fitoni nje Shportë me Trahana Lunxhëria

Biskotë në filxhanin e kafesë, llokume e gliko për mysafirët…