in

Klikoni dhe Fitoni nje Shportë me Trahana Lunxhëria

Le ta nisim diten edhe duke u njohur me kete njoftim per Trahana Lunxheria, e pranishme ne mengjeset e cdo familjeje shqiptare.

Kjo trahana ka vite qe pelqehet dhe kerkohet jo vetem ne Shqiperi por dhe jashte saj, per cilesine, pastertine dhe shijen.

Punishte Trahana Lunxheria mbeshtetet ne prodhimin e ketij produkti ne traditen e lashte te krahines se Lunxherise, krahine e pasur ne tradita e zakone te mira edhe ne fushen e gatimit dhe pergatitjen e zahireve te dimrit, nje produkt i tille edhe trahana Lunxheria qe per kenaqesine dhe shijen e te gjitheve, te femijeve ne vecanti e ka sjelle ne tregun shqiptar dhe te huaj nokoviti i njohur Kiço Noti qe ne kete periudhe te veshtire qe kalojne familjet shqiptare nuk ka rritur cmimet por perkundrazi edhe ka shperndare trahana per familjet dhe pensionistet ne nevoje.
Njihuni tani edhe me nje “konkurs” te vogel ku ofrohet per fituesit edhe shport me trahana.
Ju ftojme te klikoni dhe te merrni pjese:

What do you think?

Written by Admini

Nesër, Dita e Mumuligës, ja si e bënte gjyshja ime!

Gjirokastra sot, Pranverë në karantinë, ja si duket…