in

Gjirokastra në një ditë me borë

Sot qe pa gdhire, 2 prill 2020 ne Korçe ra bore.

Bore ne prill.Nje dite pas Dites se Madhe te Genjeshtrave po qe nuk eshte genjeshter. Eshte bore e vertete, bore e Prillit, si nje shenje parandaluese kunder koronavirusit.

Korçaret e gezojne nga dritaret ne te tjeret nga ekranet, po pse te mos e gezojme  Gjirokastren ne nje dite me bore ne faqet e gjirokastraonline?

Na ka marre dhe malli, pak edhe per inat te korçareve se Gjirokastra duket edhe me e bukur.

Te shfletojme nje nga nje fletet e albumit “dimeror”te Qytetit tone.
E fillojme nga Qafa e Pazarit dhe vazhdojme me pamje te ndryshme.


  

What do you think?

Written by Admini

“Duroni dhe pak që të fitojmë, aty është Qafa e Pazarit”

Kujtese/ Nje foto e ralle, grupi i kengetareve gjirokastrit i vitit 1934 ne nje dite te shenuar per popullin e Gjirokastres