in

Gjirokastër, sot mot me shira të dendura, gjeni dhe emrin e lules qe çel ne janar kur ben acar!

Gjirokastër,  24 janar 2021 7.10′ 5°Celsius.

Mot më shira të dendura, të vazhdueshme, por nuk fryn erë!

Ja dhe lulja qe cel ne janar, kur ben acar.

Gjejeni , si quhet dh rrieni ne ballkonin tuaj!

E diel e mbarë dhe e këndshme për Ju!

HARRILLA

What do you think?

Written by admin

Kiço Noti, administrator i punishtes Trahana Lunxheria viti i shkuar ishte i ngarkuar me plot pune dhe bamiresi

Miremengjes nga Maja e Shenjte e Tomorrit, nga Tyrbeja e Abaz Aliut te mbuluar nga debora