in

Gjimnazistet simpatike me përparëse të zezë dhe jakë të bardhë

Para viteve `90 ne shkollat e Gjirokastres, gjimnaz dhe pedagogjike, vajzat visheshin me nje uniform,perparese te zeze me jake te bardhe.
Kishte lezet. Dukeshin te bukura dhe te paraqitshme. Dalloheshin nga vajzat e tjera te qytetit edhe pse mund te ishin te nje moshe, ndaj dhe per to thuhej: “Po kalojne gjimnazistet”.

Uniforma mbahej gjate dites kur shkonin ne shkolle ndersa pasditeve nuk ishin te detyruara, por edhe i mbanin.

Nga kjo uniforme shkollore u hoq dore pas viteve 90 dhe vajzat nderuan ngjyrat dhe stilin ne veshje, shumellojshmeri ngjyrash, koostme, fund,triko etj.

Ndersa me pare me nje uniforme ,tani me veshje krejt te ndryshme.

U be mire a keq kjo eshte nje teme e diskutuar dhe ne disa shkolla private nxenesit veshin nje uniforme, ndryshe vajzat, ndryshe djemte.

Nese duhet ose jo uniforma shkollore eshte teme e hapur dhe, ne mbyllje te ketij shenimi themi:

Vajzat qe shikoni ne kete foto, e larget ne kohe, te gjimnazit Asim Zeneli me uniforme duken shume simpatike.

What do you think?

Written by Admini

Jo me radhe dhe pritje per te marre hipoteken, aplikimi behet online

“Autoshkolla Start”mësim me mbrojtje maksimale nga Covid 19