in

Gjeni sportistet dhe tifozet gjirokastrite ne keto dy foto qe na ka derguar Roland Tushe

Ekipi i Luftetarit ka patur nje autobus, prodhim vendi,qe sherbente per levizjen e lojtareve nga njeri ne tjetrin qytet.

Kete autobus per disa vite me radhe e ka drejtuar edhe shoferi Hasan Tushe qe eshte ne te dy fotot qe po percjellim.

Sportdashesit kujtojne se jo ne pak raste , vec sportisteve dhe personelit ndihmes te ekipit, titullareve te klubit etj. ndeshjet i ndiqnin edhe tifozet e “cmendur” qe, duhet thene se, mbi te gjitha, ishin miqte e Hasanit.

Ne keto dy foto qe na ka derguar Roland Tushe, ka sportiste te ekipit por dhe tifoze. Gjeni cilet jane dhe, nese keni ndonje koment, beheni!

What do you think?

Written by admin

Aleksandër Çipa me vargje në Ditën Ndërkombëtare të Poezisë

Kujtesë/Odhise K. Grillo autori i dashur i fëmijëve, shkrimtari me kontribut të vyer në letërsinë për fëmijë