in ,

Gjeni se ku bie kjo rruge ne qytetin e Gjirokastres?!

Ne nje dite me bore Gjirokastra duket sikur bie ne gjume dhe fsheh bukurine e saj te gurte.

Kete pershtypje krijon edhe kur sheh fotografi si kjo , rruge e njohur po e mbuluar nga debora.

E gjeni dot ne cilen lagje ndodhet dhe ku te nxjerr kjo rruge nese ngjitesh ne te perpjeten e saj te mbuluar nga bora?

PO VENDI AFER RRUGES SI QUHET?

ATA QE JANE BANORE NE TE DY ANET E SAJ JANE TE LUTUR TE KOMENTOJNE NJE DITE ME VONE SE PYETJA ESHTE ME SHUME PER ATA QE BANOJNE NE LAGJE TE TJERA DHE THONE QE GJIROKASTREN E NJOHIM PELLEMBE PER PELLEMBE!

What do you think?

Written by admin

Nje zakon i grave te moshuara gjirokastrite qe shpesh ankohen:Mu thie mesi, me iku mesi nga vendi!

Lagjja Hazmurat midis dy fotove, cfare ka ndryshuar?!