in

Gjejeni, me ujë të ëmbël dhe të pastër qelibar, kur egërsohet, turbullohet e asgjë se ndal!

Kjo foto eshte percjelle nga miku i faqes tone ne Amerike, Koço Mosko.

Foton e ka bashkeshoqeruar me kete shenim:

Kështu ka rjedhur për mijëra vjet, i pashqetësuar deri tani nga askush. I ka dhënë jetë e gjallëri brigjeve të tij dhe një pjese të Luginës së Drinos.

Me ujë të ëmbël dhe të pastër qelibar.
Kur egërsohet, turbullohet e asgjë se ndal!

Per cilin lume behet fjale, keni ndonje kujtim per te ndare me miqte tuaj?

What do you think?

Written by admin

Një ngjarje në tren -shkruar nga Tahir Boçi

Sot qe doktori i njohur gjirokastrit Adem Harxhi ka Ditelindjen i urojme shendet, jete te gjate e te lumtur!