in

Gëzuar nga zemra Fitër Bajramin, paqe dhe lumturi për të gjithë!

Besimtaret Mysliman festuan e uruan te gjithe bashke Fitër Bajramin.

Bajrami është festa e bashkimit, festohet nga të gjithë, çdo shpirt përjeton gëzimin dhe madhështinë e kësaj feste.

Eshte festa e kënaqësisë së besimtarit e cila lind nga shpresa e përmbushjes së adhurimit dhe përfitimit të faljes.

Gëzuar nga zemra Fitër Bajramin, paqe dhe lumturi per te gjithe !

What do you think?

Written by Admini

Njihuni me librin”Dokumenti i Kishës së fshatit Zhej,1918-1967″përkthyer nga greqishtja nga Sotir Ballo

Kujtesë/70 vjet më parë, më 24 Maj 1950 në qytetin e Gjirokastrës u përurua godina e re e spitalit