in

Gezuar Kurban Bajramin!

Gezuar Kurban Bajramin!
Me kete urim besimtaret myslimanë ne Gjirokaster jane mbledhur ne pallatin e sportit te qytetit ku kanë falur edhe namazin.

Gjatë faljes së Kurban Bajramit eshte bërë apel për paqe, dashuri dhe dhurim ndihme ndaj personave në nevojë.

Kurban Bajrami (“Festa e Flijimit”) është një nga dy festat islame të cilën e kremtojnë myslimanët në mbarë botën, tjetri është Fitër Bajrami.

Fotot Alban Aliko

What do you think?

Written by admin

Gjirokastra 16 vjet ne Unesko/ Ja pse tani e ka radhen Gjirokastra Tjeter!

Keni ngrene ndonjehere çiçibune dhe a ju ka pelqyer shija e tyre?