in

Florend Kalivopulli fiton betejën me Covid 19

Florend Kalivopulli per disa dite me radhe ishte ne beteje te ashper me Covid 19 dhe per fatin e tij te mire dhe tonin qe duam qe asnje njeri i kesaj bote te mos bjere ne duart e armikut te padukshem , te kesaj flame , i shprehim ndjenjat dhe gezimin tone per betejen e fituar.

This image has an empty alt attribute; its file name is 129954747_10223553451413771_5223866013189646734_n.jpg

Kete e deshirojme per te gjithe ata qe jane ne lufte me semundjen e pameshirshme dhe te pabese, te sherohen sa me shpejt dhe te vazhdojne jeten e zakonshme.

Sherim te shpejte dhe te shkuara per te gjithe!

Florend, pas betejes te fituar, siç te njohim, te urojme te kesh shendet te forte,çdo dite ta nisesh me forca dhe energji te reja te cilat nuk te kane munguar kurre…

What do you think?

Written by admin

“Rrush i kuq e rrush i bardhe”-Plotësoni vargjet në këngët e dasmave të traditës

Erdhën drutë!-Dimër të mbarë për të gjithë!