in

Eshte koha tani, çaj dhe rigon nga malet tona, po beni kujdes, se “kush e shkul çajin me rrenje e ha gjarperi!”

Tani eshte koha me e mire per mbledhjen e çajit dhe rigonit. Mbledhesit jane shperndare maleve po kujdes!

Jane dite per te mbledhur dhe jo per te korrur dhe shkulur me rrenje.

Keto bime jane pasuri e natyres te gjendura me bollek ne malet tona, me vlera dhe shije,ndaj duhet bere kujdes!

Mbledhes keputini deget ne “rreze” jo me reenje se nga te vjeterit, nga te paret, vjen dhe sot nje shprehje”Kush e shkul çajin me rrenje e ha gjarperi!”

What do you think?

Written by admin

Moti me te papritura sot…

Ja pse duhet te vizitoni Divjaken!