in

Një dorë rigon nga vendlindja…

Nje ndjekes i faqes tone emigrant me familjen na Greqi na shkruan te hedhim nje dore me rigon ne faqe se e ka marre malli te shikoje rigon mali, jo i mbledhur ne fushe apo ne koder.

PER T`I PLOTESUAR DESHIREN GJETEM KETE TUFE TE LIDHUR ME RIGON QE ESHTE MBLEDHUR NE MALET E FUSHEBARDHES.

Urojme qe t`i kemi gjetur rigonin e vendlindjes po dhe nese nuk eshte nga Fushebardha apo Laberia mendojme se kjo dore me rigon , pra rigoni i kesaj zone eshte me i mire ne krejt masivet e Jugut, i dukur e mbi te gjitha me ere te mire e shije te vecante kur hidhet t mbi bifteke, shishqebap, berxolle etj.

THONE SE ESHTE ME I MIRE SE RIGONI QE RRITET NE BURETO,CAJUP,LUNXHERI E MALIN E GJERE.

Fare te sigurte nuk jemi po dhe e besojme.

Nuk dime cili eshte mendimi tuaj?!

What do you think?

Written by admin

Mesoni vlerat e dobishme te kesaj bime dhe thoni emrin e saj!

Mos u kerkoni fëmijëvë të marrin dhjeta, por kërkoni të zhvillojnë imagjinatën dhe…