in

Dropulli dhe Pogoni do të kenë një ambient modern për zhvillimin e veprimtarive kulturore e folklorike

 

Kryetari i Bashkise te Dropullit Dhimitraq Toli, se bashku me Lefteris Karantzas, Menaxherin e Kato Dropolis, inspektuam punën në Qendrën e re Kulturore në Dervician qe po rikonstruktohet falë mbështetjes së Programit Interreg “Greqi – Shqipëri”.

Shume shumë shpejt Dropolli dhe Pogoni do të kenë një ambient modern për zhvillimin e veprimtarive kulturore e folklorike.

What do you think?

Written by admin

Historia e fiqve te shkruar qe Tomorr Kotroçi , burri shekullor i Dunavatit i mbolli 80 vjet me pare

Kur Nezaqet Deliallisi (Skenduli) recitoi nga ballkoni i bashkise nje vjershe ne diten e vendosjes se statujes se Çerçiz Topullit