in

Drejt Çajupit me aparatin fotografik

Drejt Çajupit me aparatin fotografik

Nje udhetim i bukur ne diten e 2 te te  janarit te ketij viti drejt Çajupit qe na e sjelle me disa foto artistike Dr. Murat Kaçi qe veç specialitetit si kirurg ka dhe fotografine.

Fotot na shpien ne nje nga pikat turistike dimerore, nga me te bukurat ne cdo stine, e vecanerisht tani ne dimer, ne fushen e Çajupit te rrethuar nga malet e zbardhura nga debora.

Fat i madh per te gjithe ata qe e deshirojne por qe dhe nuk arrijne ne kohe te kapin bukurite e Çajupit edhe ne dimer, por qe duke i ndjekur njepasnje keto foto, shijojme pejsazhin edhe ne distance.

 

 

 

What do you think?

Written by admin

Nga Sheshi i Kokones:-Sa te vemi ne Qafe te Pazarit, mbase na marrin dhe mesojme si e kaluan Vitin e Ri ne Çikago?!

Ja pse festa e ndryshimit te vitit nuk eshte ne te njejten date!