in

Dita e Verës në Gjirokastër përmes Fotove nga Aktivitetet e Organizuara nga Bashkia!

Sot ne Diten e Veres parku i bukur i Viroit ishte ne festë…

 

 

Qindra banorë, shumica fëmijë, të rinj e të reja, mbushën sheshet dhe këndet sportive te ketij ambienti te transformuar me mjedise argetimi dhe pushimi, per te gjitha moshat.

 

 

Nje nder aktivitetet e para promovuese te kesaj dite te bukur e te vecante ishte ekspozita e celur me punime te realizuara nga femije e te rinj te talentuar.

 

Në këto punime talentet shprehen ndjenjat e tyre per ardhjen e pranveres, per diten e veres, per atmosferen që krijohet ne parkun e Viroit ne dite te tilla të vecanta me pjesemarrje te madhe te banoreve.

 

 

Gjate dites se sotme, u shperndane verore , pergatitur me fije te bardha dhe te kuqe, simbole te paqes dhe dashurise, ashtu dhe kurora te vogla me lule te mbledhura ne natyren e gjelberuar te ketij parku te transformuar me investime te reja.

 

 

Gjalleri i dhane festes kengetaret që interpretuan kenge te bukura e te gezuara.

 

 

 

 

Dita e veres u festua edhe ne pika te tjera turistike te qytetit dhe ne fshatra, si ne Keculle, Libohove,Sotirë, etj.

 

What do you think?

Written by admin

Mellani – Hamalli me Kostum, Kullaro, e Jakë të Bardhë mbi Xhaketë në Qafë të Pazarit të Gjirokastrës!

Çifti Bashkëshortor Shapllo nga Amerika që në vitin 1918 bëri Xhiron e Parë në Pazar – me Veshje “allafrënga”!