in

Deputeti Edmond Stojku:U prehshin ne paqe Mantelbardhët që humbën jetën nga Covid 19(Emrat)

Edmond Stojku, deputet i Kuvendit te Shqiperise, ne faqen e tij ne fb ka percjelle kete postim ne kujtim, nderim dhe vleresim te punes heroike te mjekeve shqiptare qe humben jeten nga Covid 19 ne krye te detyres ne mbrojtje te shendetit te njerezve.

R.I.P për të gjithë Mantelbardhët kolegët tanë që humbën jetën nga Covid 19. U prehshin në paqe.

Shefi i shërbimit infektiv Prof Elmaz Eltari.R.I.P

1. Anibal Byberi (53 vjeç) – mjek i përgjithshëm, Bajram Curri.

2. Astrit Haziri (54 vjeç) – mjek i përgjithshëm, Kukës.

3. Arian Pushi (58 vjeç) – mjek hematolog, Tiranë.

4. Agron Menzelxhiu (71 vjeç) – kirurg, Elbasan.

5. Memo Boçi (81 vjeç) – epidemiolog, Tiranë.

6. Hysni Shkjau (69 vjeç) – mjek familje, Pukë.

7. Vilson Topulli (73 vjeç) – epidemiolog, Tiranë.

8. Zyliha Kraja (78 vjeçe) – kirurge, Shkodër.

9. Esat Pashaj (71 vjeç) – mjek i përgjithshëm, Skrapar.

10. Muharrem Xhepexhiu (64 vjeç) – mjek familjeje, Lushnjë.

11. Sefer Dervishi (61 vjeç) – mjek familjeje, Kavajë.

12. Ilirjan Draçi (66 vjeç) – mjek i përgjithshëm, Tiranë.

13. Hidajet Deda (67 vjeç) – pediatër, Kavajë.

14. Eduart Dhamo (57 vjeç) – mjek i përgjithshëm,Lushnjë.

15. Shaqir Shehu (68 vjeç) – kirurg, Kukës.

16. Ibrahim Kaziu (68 vjeç) – pneumolog, Dibër.

17. Ferdinand Shkrepa (68 vjeç) – okulist, Elbasan.

18. Bledi Nini (48 vjeç) – otorinolaringolog, Tiranë.

19. Myftar Zemani (78 vjeç) – mjek familjeje, Fier.

20. Leonard Kamberi (47 vjeç) – gjinekolog, Vlorë.

21. Suela Muça (48 vjeçe) – gjinekologe, Tiranë

22. Drini Dobi (51 vjeç) – neurolog, Tiranë

23. Raimonda Lengu – mjeke familje, Tirane

24. Flutura Hashorva – mjeke pneumologe

What do you think?

Written by admin

Dr. Laver Stroka: Ja pse nuk duhet te flini me ngrohes gjate nates!

Ta gezojne Emrin Spirot, te kene shendet e lumturi ne familje!- Nga Pirro (Minella) Millona