in

Dr. Laver Stroka: Ja pse nuk duhet te flini me ngrohes gjate nates!

Dr. Laver Stroka keshillon:

 

Ne kete situate infeksionesh, vecanerisht te Kovid-19, ngritja e temperatures se dhomes mbi 20 grade than rruget e ajrit dhe trash jargezimet ne tere sistemin e frymemarrjes duke shkaktuar edhe vdekje te papritura gjate nates, sidomos te femijeve.

 

Mos flini me ngrohes gjate nates!

 

Mos flini pa mbajtur nje dritare pjeserisht te hapur per te parandaluar fatkeqesine, sidomos nga Kovid!

11 dhjetor 2020

What do you think?

Written by admin

“Të dua si dikur, me gjithë shpirt, moj Lunxhëria ime!”/Një rrugë nga me të rëndësishmet në Gjirokastër merr emrin e një poeti të shquar

Deputeti Edmond Stojku:U prehshin ne paqe Mantelbardhët që humbën jetën nga Covid 19(Emrat)