in

Cfare masash ka miratuar bashkia e Sarandes per disiplinim te orareve te punes ne qytet…

Diten e sotme Bashkia e Sarandes ka miratuar nje urdher mbi disiplinimin e orareve te punes ne qytet. Nga data 1 Korrik do te zbatohet nje plan per qetesine e turisteve.
Do të ndërprehet veprimtaria e mjeteve të rënda të ndërtimit, si: çekiçë, fadroma, betoniera etj., që nga fillimi i korrikut deri më 30 shtator 2021.
Intervali prej orës 14:00-17:00 dhe pas orës 21:00 të çdo dite, konsiderohet orar pushimi dhe ndalohet çdo lloj punimi që gjeneron zhurmë.

What do you think?

Written by admin

Nuk duhet ti hidhni! Kush jane vlerat e bishtave te qershive…

Vllasova Musta per Moikom Zeqon:Dritë emrit të tij!