Category: Kuzhina Gjirokastrite

  1. Home
  2. Kuzhina Gjirokastrite
Filter

Caj mali, nje fete buke dhe....

Te gjithe qe e kane provuar kete mengjes ndihen nostaligjik. Vakti i

Read More

Trendafili i eger! Keto jane vetite e tij sheruese...

Trendafili i eger lulezon vetem nje here ne vit, por vetite e tij

Read More

Qollopitet e buta e te shijshme. Ja receta sipas gjirokastriteve te vjetra

Sot gjate pushimit te drekes ne pune bashke me dy shoqe gjirokastrite

Read More

Beni dot Gliko me Patellxhane ?!

Sot ne mengjes di gjirokastritet u takuan dhe bene fjale per

Read More