in

Caji i cilit mal eshte me i mire?

Doli caji i ri po cili eshte me i mire. Kjo pyetje u be shkak qe di gjirokastritet per dy dite e mbajten koken menjane. Jo eshte caji i malit te Gjere me i mire jo i Cajupit, jo i Nemerckes. Flisnin per malet sikur t`i kishin bredhur pellembe per pellembe kur vetem ate te malit te Gjere kishin shkelur.

Ne biseden e tyre nderhyri dhe nje i trete qe nisi te mburrte cajin e maleve te Fushebardhes. Ai ju tregoi edhe nje fotografi qe e kish pare ne internet.

-Ja caji me i mire ne bote, caji i Fushebardhes- u tha dhe ata te dy ngulen kembe, njeri per cajin e Malit te Gjere dhe tjetri per cajin e Malit te Odriese.

U ndane e nuk u moren vesh, po ju si thoni cili caj eshte me i mire? Ky qe shikoni ne foto apo keni

mendim tjeter?

What do you think?

Written by admin

Po rikonstruktohet xhamija, prane vendit te shenjte te Baba Arshiut ne lagjen Cfake te Gjirokastres. Sa shume kujtime!

Thone se shprehja”Mishin e lire nuk e hane as qente ” eshte thene per here te pare ne dyqanet e mishit ne Qafe te Pazarit te Gjirokastres, po a eshte e vertete?!