in

At Thodhori Nikolla :30 vjet bashke, 30 vjet larguar…

At Thodhori Nikolla:

Takim miqsh… 30 vjet bashke… 30 vjet larguar ( kurbeti ) …

Por gjithmonë bashkuar…

Ju përshëndesim dhe urojmë vjeshtë të mbarë e të bekuar…

Qofshi gjithmonë të gëzuar!

What do you think?

Written by admin

Ja si fejoheshin djemte e vajzat e Gjirokastres 100 vjet me pare

Sot urojme per 60 vjetorin e lindjes kuzhinierin e njohur libohovit Sedat Ismailati