in

Arba Kokalari në listën e 75 grave frymëzyese në botë

Arba Kokalari në listën e 75 grave frymëzyese në botë.

E ka percjelle kete lajm te mire ne faqen e saj ne fb Muzeu Kokalari:

Në listën e 75 grave frymëzyese në botë, është edhe ARBA KOKALARI, njëkohësisht e vetmja që vjen prej radhëve të politikës.

Jemi krenarë për ty Arba. Guximi, këmbëngulja, qëndrueshmëria dhe forca jote intelektuale janë frymëzuese për të gjithë, por shumë më tepër për shqiptarët.
Nderkohe Arba Kokalari kur ka mesuar se eshte emeruar ne listen kryesore te udheheqesve te ardhshem te grave, ne faqen e saj ka percjelle kete shenim:


UTSEDD PÅ TOPPLISTAN ÖVER FRAMTIDENS KVINNLIGA LEDARE

Det är med stor ödmjukhet och glädje som jag fått beskedet att jag är utnämnd på topp 30-listan av hela 75 inspirerande och drivna kvinnor!

Att vara en av endast tre politiker och den enda inom borgerligheten på listan gör mig extra stolt.

Idag släppte chefsorganisationen Ledarna listan där de varje år rankar landets 75 främsta unga kvinnor som nått chefspositioner och som gör skillnad och visar på värdet av ett bra ledarskap.

Stort tack till Ledarna, juryn och alla som nominerat mig! Nu jobbar jag och mitt team vidare för att göra skillnad för Sverige i EU .

 

U emërua në listën kryesore të udhëheqësve të ardhshëm të grave
Me përulësi dhe gëzim të madh më kanë thënë se jam emëruar në listën më të mira të 75 grave frymëzuese dhe të shtyra!

Të jesh një nga vetëm tre politikanët dhe i vetmi në borgjez në listë më bën shumë krenar.

Sot organizata kryetare liroi drejtuesit ku çdo vit renditen 75 gratë kryesore të reja të vendit që kanë arritur pozita kryesuese dhe që bëjnë diferencën dhe tregojnë vlerën e udhëheqjes së mirë.

Shumë faleminderit liderëve, jurisë dhe të gjithëve që më propozuan! Tani unë dhe ekipi im po punojmë për të bërë diferencën për Suedinë në BE .

What do you think?

Written by Admini

Si i kujtoni, Infermierët e Gjirokastrës, Humanist dhe Profesionist në mbrojtje të shëndetit të banorëve

“Djemtë me biçikleta”të shkollës”Koto Hoxhi”të qytetit të Gjirokastrës