in

Aq Ftohtë është në SHBA se edhe Valët e Detit Mbetën të Ngrira! Shikoni si bëhet serf në to…

Me temperaturat ekstremisht të ulëta dhe me stuhitë masive të dëborës që mbuluan veriun e Shteteve të Bashkuara, nuk është çudi që shumica e gjërave do të ngrinin.

Kjo përfshu edhe valët në bregun e Nantucket, i cili u shndërrua në kodrina të akullta kur temperaturat ranë në -69 ° C këtë javë.

Fotografi nuk kapi vetëm fenomenin e këtyre valëve të ngrira që u rrëzuan në breg, por gjithashtu një serfist jashtëzakonisht të guximshëm, që shkiste në dallgët e akullta. Oqeani fillon të ngrijë në -2 gradë Celsius (28.4 gradë Fahrenheit), atë ditë temperatura e oqeanit ishte -11 gradë Celsius.

Shfaqja është e shpejtë që valët e akullta të shkrihen në vetëm disa orë. 2 vjet më parë, fotografi kapi valët e një qëndrueshmërie të ngjashme të lëngshme jashtë bregut të njëjtë.

What do you think?

Written by admin

Kafe-Pastiçeri “Moska”, e njohur për kafen me kajmak, më e frekuentuara nga viti 1959 në Pazarin e Gjirokastrës.

Alarmi – “Paracetamol me virus vdekjeprurës në Shqipëri!”, specialistët dalin në media…