in

Antarë të Ansamblit “Lunxhëria”, Gjirokastër,  marrin pjese në një përshpirtje pranë memorialit të “Nderi i Kombit”, Lefter Çipa

POLIFONËT NDEROJNË KRYEPOLIFONIN…

Antarë të Ansamblit “Lunxhëria”, Gjirokastër,  Grupet e Vranishtit, “Bilbili” e “Pavarësia”, Vlorë në një përshpirtje pranë memorialit të “Nderi i Kombit”, Lefter Çipa.

Përpara nisjes së Natës së Dytë të Festivalit të III Folklorik “Bejkë e Bardhë”, Pilur. shkruan ne faqen e tij ne fb shkrimtari Sejmen Gjokoli.

What do you think?

Written by admin

Ndahet nga jeta aktori i njohur Drini Hila i Teatrit Profesionist te Gjirokastres

Ne kete rruge thoshnim ” Duroni dhe pak, 15 minuta rruge kemi deri tek Ura e Lumit!”