in

Falë dhe shprehje nga e folura e qytetit të Gjirokastrës

Fjale dhe shprehje nga e folura e qytetit te Gjirokastres:

Ja disa:

Humbameno

Shqofto

Okno

Duduk

Agerr

Dhjakonar

Shprehje:

I bere parate kokobobo

Ai eshte mut mut i zene

I ka ndene lekure

E ka surratin me lot dhe qurra

Ai eshte paça pa uthudh

Jam ne bondo

Komentoni dhe shtoni!

 

/

What do you think?

Written by admin

Kujtesë për akademikun, filologun e historianin e letërsisë Jorgo Bulo!

Edhe doktoreshë Vjollca Koko po përballet me covid 19. I urojmë shërim të shpejtë!