in

Alketa Vejsiu “Në Kurthin e Piter Panit” per Situaten nga Koronavirusi ne Milano

Alketa Vejsiu eshte kthyer nga Italia dhe ne emisionin e trasmetuar sot “Në Kurthin e Piter Panit”, ka folur per situaten atje, ne Milano, per pasojat nga Koronavirusi.

Ajo ka thene:

“Unë në fakt vij nga Italia, nuk kam marrë Koronavirus, e kam lënë të rrotullohet në ajër. Më bëri përshtypje se Milano ishte zbazur edhe mendoj se gati gati ka një ekzagjerim se si po e përjetojnë luftën nga ky virus, nga njëra anë duan të mbrojnë jetën, nga ana tjetër e kanë kontraktuar jetën. Janë zbrazur këto ditë rrugët e Milanos, që është një ndër qytetet më dinamike dhe më të gëzuar, marketet, kafenetë ku rrihet, gjithçka bosh por kjo nuk duhet të ndodhë sepse kjo vret ekonominë, kjo vret shpresën, jetën normale, duhet t’i kthehemi jetës normale dhe thjesht të kemi kujdes për veten tonë dhe të jetojmë sikur ky virusi nuk ekziston. Ne shqiptarëve iher nuk do të na gjejë gjë”, eshte shprehur Alketa Vejsiu.

What do you think?

Written by Admini

Fushat e Vjetra te Gjirokastres te Lojrave me Dore dhe Kembe qe kane Nxjerre Sportiste te Nivelit te Larte!

Mesoni Sasine dhe Ushqimet qe Perdor Doktori i Njohur Laver Stroka per te Patur Trup te Shendetshem