Ura tjetër që Rrezikon të Shembet dhe që Duhet të Mos Kaloni!

Kjo urë ndodhet në rrugën ku kalojnë shumë shqiptarë sidomos ne vere kur shkojne drejt Budvas ne Mal te Zi.

Ajo ndodhet pranë fshatit Utjeha, pak km pa hyrë në Tivar (Bari).

Pas tragjedisë së Genova-s ne Itali, ku humbën jetën 38 persona midis të cilëve edhe dy djem shqiptarë, edhe kjo urë e madhe rrezikon të shembet që rezikon eshe shqiptarët.

Të shumtë janë ata që e kanë konstatuar këtë rrezik dhe kanë bërë foto për të paralajmëruar bashkatdhetarët e tyre sidomos ne facebook.

Prandaj, evitojeni këtë itinerar dhe gjeni një rrugë tjetër!

Shperndajeni,shpetoni jetë shqiptarësh.