Talentet ne muzike pjese e rubrikes Personazh ne TV Gjirokastra

Ne kroniken e sotme te rubrikës “Personazh” te TV Gjirokastra qe pergatitet nga gazetari Vangjel Shumeli do te njiheni me talentin e Orjent Memo, një prej filizave të muzikës gjirokastrite.

Me talente te tille, Arti Gjirokastrit ka shpresë dhe të ardhme, shkruan gazetari ne faqen e tij duke falënderuar edhe koleget Ylli Capi dhe Dash Hide per punen e shkëlqyer dhe realizimin e dokumentarit.

Nderkohe bene thirrje per te ndjekur materialin e pergatitur qe trasmetohet ne
#Rtsh_Gjirokastra