Sot në Faqen Tonë: Këngëtarja e Shquar Gjirokastrite Juli Çenko Uron për Vitin e Ri dhe Tregon për Jetën dhe Veprimtarinë e saj Artistike!

Kengetarja e shquar gjirokastrite Juli Çenko urim te vecante per Viitin e Ri:

“Gezuar 2020! Ky vit qe po iken le ti marri te gjitha hallet, streset, problemet e fatkeqesite…. Me besimin te Zoti dhe me urimin nga shpirti le te kemi vetem shendet, gezim, lumturi, dashuri e mbaresi ne jete e ne familjet tona… Gezuar!”

Sot ne faqen tone ju do te njiheni me jeten dhe veprimtarine artistike te kengetares Juli Çenko- , interviste dhene per gjirokastraonline ne prag te nderrimit te viteve.

Mos e humbisni!