in

Mjeku i Njohur Gjirokastrit Dr. Kostandin Balloma i Klinikës së Famshme “Luis Medical Center” Urim të Veçantë për 2020!

Nje urim te ngrohte ka percjelle per festat e fundvitit Dr. Kostandin Balloma ne emer te Tij dhe te Stafit te Klinikes LUIS MEDICAL CENTER per te gjithe miqte dhe pacientet e tij:

”Gezuar Vitin e Ri 2020! Shendet e mbaresi ne te gjitha drejtimet!”.

Dr. Kostandin Balloma eshte Otorinolaringolog i njohur ne Shqiperi, Greqi, etj.

Tani ka dhe kliniken e vet private ne Tirane Luis medical center qe prej 1 viti ka hapur dyert ne nje godine te re prane stadiumit Dinamo, me ambiente moderne te pershtatura per nje klinike te nivelit dhe sherbimit cilesor ku pacientet gjejne zgjidhje per shendetin e tyre, sherbim ne kohe e te larte ne te gjitha drejtimet.

Ne saje te punes se tij te dalluar profesionale, studimore-shkencore dhe  stafit te kualifikuar, Klinika eshte bere e njohur ne te gjithe vendin per realizimin e suksesshem te operacioneve te ndryshme ne mbrojtje te shendetit te pacienteve.

Dr. Kostandin Balloma eshte specializuar jashte vendit dhe ka pervoje shume vjeçare ne sherbimet e Otorinolaringologjise, i vleresuar edhe nga mjeke te degjuar te kesaj fushe ne seminaret e Konferencat nderkombetare ku dhe ka referuar per studimet dhe operacionet e kryera, si ne Kongresin Europian per Otorinolaringology-Bruksel, etj.

Referimet e tij jane degjuar dhe vleresuar edhe ne Konferencat shkencore mjekesore brenda vendit, si per Rinoplastiken e mbyllur apo te e hapur, avantazhet dhe dizavantazhet, ne Konferencen Kirurgjikale Shqiptare.

Urojme Dr. Kostandin Ballomen dhe djalin e tij Ilian, mjek i vleresuar dhe i specializuar jashte shtetit, pjesemarres ne operacione rinoplastike me babane e tij:

“Shendet ne familje dhe suksese ne punen e tyre ne Vitin e Ri 2020!”

https://luismedicalcenter.com/

What do you think?

Written by Admini

Gëzuar me Poezi nga Skenaristja dhe Poetja Gjirokastrite Vllasova Musta

Sot në Faqen Tonë: Këngëtarja e Shquar Gjirokastrite Juli Çenko Uron për Vitin e Ri dhe Tregon për Jetën dhe Veprimtarinë e saj Artistike!