Promovohet libri i ri i autorit Naxhi Kasoruho " Gjirokastra -Universi i gurte"

Ne Ditet e Trashegimise ne shtepine “Kadare” eshte promovuar libri i ri i autorit gjirokastrit Naxhi Kasoruho ” Gjirokastra -Universi i gurte”.

Ne promovim ndodhej dhe kryetarja e keshillit te qarkut Lindita Rova.

Libri eshte ndertuar mbi bazen e shkrimeve qe autori ka shkruar dhe botuar ne organe te ndryshme per historine dhe personalitete te qytetit te Gjirokastres.

Pjesemarres ne kete promovim kane falenderuar dhe vleresuar autorin per kete liber te ri qe i shtohet historise se qytetit te tij te dashur, Gjirokastres.