Miremengjesi!Kujdesu o Zot per fëmijët, bëjau jetën plot lule e qetësi!! Pace salute serenità per i nostri bimbi!!

Kur urimi per nje dite te bukur e te qete vjen nga zemra e kesaj vogelusheje, te gjithe behemi me krah, fluturojme, marrim pozivitet dhe energji per ta pare diten e re me optimizem,,, me shpresen se si ky mengjes dhe cdo dite tjeter e tille do jete, si gezimi dhe buzeqeshja e femijeve, si endrrat e tyre te pasterta

MIREMENGJESI NE DY GJUHE:

Kujdesu o Zot per fëmijët bëjau jetën plot lule e qetësi!!
Pace salute serenità per i nostri bimbi!! (Qetesi shendetesore per femijet tane!)
Foto nga NINA DHRAMI
Imazhi mund të përmbajë: një ose më shumë njerëz dhe bimë