Mirëmëngjes nga kjo rrugë,e bukur dhe me kujtime, e mbrojtur nga muret dhe hija e kalasë së Gjirokastrës

Miremengjes!

Kjo eshte Rruga e Ndenkalase.

Keshtu eshte quajtur dje keshtu ka mbetur. rruge me emer te vjeter, me rrene qe i ka shpetuar emertimeve te reja dhe askush nuk duhet te guxoje.

Kjo rruge, e mbrojtur nga muret dhe hija e kalase, eshte kaq e bukur sa nuk pershkruhet, dhe tani ne vjeshte, ne muajin e fundit te saj.

Po cfare ju lidh me kete rruge, bukuria dhe kenaqesia qe ajo ju dhuron sa here e shikoni dhe shetitni apo kujtimet?

Eshte pyetje qe kerkon nje pergjigje nga ata qe jane rritur ne shoqerine e saj , dine rendesine dhe vlerat, historite e ndodhura mbi e nen te, dhe jo vetem shfaqjen e saj, te  ndezur nga ngjyrat e vjeshtes.