Kalaja e Beratit me ndriçim te ri, ja sa e bukur duket!(foto)

Kjo eshte kalaja e Beratit qe, ne zbatim te nje projekti per ndricimin e disa kalave te vendit, midis tyre dhe ajo e GJIROKASTRES, eshte ndricuar duke marre nje drite tjeter dhe pamje te re .

Ne faqen e saj, Ministerja e Kulturës, Elva Margariti,ka publikuar foto nga ndriçimi i ri i kalase se Beratit dhe eshte shprehur se:

“Kalaja e Beratit e ndriçuar si kurrë më parë, ka rifituar madhështinë që ka ky monument nën mbrojtjen e UNESCO-s. Falë projektit të ndriçimit, ‘qyteti i një mbi një dritareve’, sot duket edhe më i bukur dhe në pritje të më shumë vizitorëve”.