Ja cili është monumenti më i vizituar në Gjirokastër për 2017-ën!

Këtë vit më e vizituara nga Monumentet e Trashëgimisë Kulturore në Gjirokastër ishte shtëpia e shkrimtarit të shquar Ismail Kadare.

Krahas turistëve vendas dhe të huaj shtëpia e shkrimtarit është kthyer edhe në një qendër të rëndësishme të ngjarjeve letrare dhe kulturore jo vetëm të qytetit, por gjithë hapësirës shqiptare.

Për më tepër ndiqni reportazhin e Zërit të Amerikës: